Flygvaruhuset

Kärleksfulla dejtingtips för säker dejting!


Att dejta är roligt,
både för dig som vill finna en långvarig relation eller vill ha någon att dela din vardag under olika perioder i ditt liv. Här finner du mängder av tips som kan vara bra för dig när du vill ha dejting och chans att finna kärleken – lycka till!

    Senast publicerade dejtingtips:
Dima Bilan handsome

Var vårdad klädd på din dejt!


För att skapa en relation
som är sund och bra för både dig och din kärlek, behöver du dejta andra människor för att skapa kontakter mellan individer – ibland räcker det en eller två dejter för att se om det känns rätt eller inte och ibland känns det fler dejter än så….


Dejting ska vara roligt och spännande
– för att knyta nya kontakter med människor ska vara roligt och om er dejt blir lyckad, kan detta leda till att ni om 20 år minns den första dejten med glädje med gemensamma minnen och återuppliva gärna er första dejt ett antal gånger med kärleksfulla upplevelser – för i alla relationer gäller det att vårda och bibehålla kärleken mellan varandra.


Alla gillar vi att dejta
, mer eller mindre. Vissa dejtar ofta, andra dejtar sällan – att hitta kärleken är något vi har gemensamt och ibland kan det leda till en misslyckad dejt, ibland leder det till en varaktig relation. Har du bra tips på dejting, som du vill att andra vill ta del av – ge dina dejtingtips!

Kärleksfulla dejtingtips


Här får du tips på dejting
och hur du kan dejta på bästa sätt med kärleken som mål – för visst vill du ha en sund och hälsosam relation? Lycka till med att dejta – och bli framgångsrik på dejting.

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter