Flygvaruhuset

Det finns många föreläsare som kan samspråka och inspirera människor i olika ämnen och riktningar. Det gäller för dig att hitta rätt föreläsare till rätt ändamål och där kan Krama Mig vara en hjälp för att ditt arrangemang ska lyckas.

En chans att ge ett bra intryck

Föreläsare
Du har ingen andra chans att ge ett första intryck, säger talessättet! Det gäller i alla sammanhang, oavsett om du ska träffa drömprinsen, träffa blivande svärmor eller i formella sammanhang som anställningsintervju och kunder till företaget. Det gäller att ge ett bra intryck som möjligt och frågor som du behöver tänka på är var gränsen egentligen går mellan att vara professionell och personlig och när du kan bjuda till när det gäller att vara personlig. Med inspirerande föreläsningar kan du få sunda förutsättningar till att nå dina, och företagets, mål!


Kompetensutveckling

Oavsett om du är en relationsexpert och kan allt som berör relationer eller nyfiken på vad en sund relation är för någonting, kan du alltid utvecklas i flera områden som berör ämnet relationer. Allt handlar i grund och botten om relationer mellan individer; dejting är ett sätt att utforska andra intressanta drömprinsar, en bra självkänsla skapar bra förutsättningar till att skapa en bra grund för dig och dina medmänniskor och teamwork på arbetsplatsen är en förutsättning för att ni ska kunna nå uppsatta mål som finns i företagsprojekt och för att nå företagets uppsatta försäljningsmål.

Med kompetensutveckling, personlig och yrkesmässig, kan du skapa goda förutsättningar för att utvecklas till att vara en sund förebild när det gäller relationer i vardagen. Du behöver inte gå en flerårig utbildning på ett lärosäte på högskolan, utan det fungerar utmärkt att kunna gå på olika föreläsningar, allt från några timmar till ett par dagar, som erbjuds av olika företag, organisationer och föreningar. Utifrån dina egna önskemål och behov finns olika ämnesområden som är bra för din utveckling och förhöjande av kompetens.

Ämnen inom relationer

Nedan presenteras några områden som är bra och intressanta, som alla berör ämnet relationer direkt eller indirekt:

 • Bostadspolitik

  Något av det grundläggande för alla individer är att ha tak över huvudet och en plats att ha sin grundläggande trygghet vid – hur kan vi tillsammans stimulera att alla har tillgång till en bostad och hur ska samhället (stat och kommun) verka för att tillfredsställa kommuninvånarnas sociala och ekonomiska intressen i enlighet med den socialtjänstlag som finns?

 • Sunda relationer

  Du har relationer i vardagen, både professionella och personliga, och det gäller att vårda dem väl på ett sätt att det utvecklas i en positiv riktning. Allt handlar om band mellan individer – du köper själv saker av någon som du känner förtroende för framför någon som du är tveksam inför, även om samma produkt kostar några kronor mer. Med sunda relationer kan vi stärka banden och det finns sätt att ordna med en bra grund.

 • Marknadsföring och försäljning

  I grunden för all marknadsföring och försäljning är hur du bemöter andra individer och hur du har en bra kundvård. Vad får kundvård kosta och vilka effekter kan en bra respektive dålig kundvård ge för företaget eller organisationen? Hur bygger man upp ett varumärke från grunden och går det att bygga upp ett varumärke som förstörts via exempelvis sociala medier? Inom marknadsföring och försäljning finns det mycket att tänka på, men har du en bra strategi för din verksamhet kan du ordna med bra operativ verksamhet för att alla parter ska uppnå en win-win-situation.

 • Drömmar och mål

  Alla drömmer vi om att lyckas och uppnå något mål – att finna drömprinsen, ha ett kungligt bröllop eller att få en framgångsrik karriär med hög lön. Hur sätter vi upp en plan för att uppnå våra mål och drömmar? Måste man ha delmål för att lyckas och kan man lyckas utan olika omständigheter, som politiska beslut? Vad händer om du misslyckas med ett delmål? Med en bra plan för dina drömmar och mål kan du lättare och mer effektivt uppfylla dina mål.

Boka föreläsare

Ordna en föreläsning

Ska du anordna en föreläsning och vill komma i kontakt med någon kunnig i ett specifikt område? Är du intresserad att tillsammans med andra anordna en föreläsning internt inom företaget, föreningen eller vännerna?

Krama Mig har kontakt med flera värdefulla personer, som exempelvis Christopher Alvengrip inom flera olika ämnen som kan närvara och dela med sig av sina kunskaper. Använd nedanstående kontaktformulär, så blir du kontaktad inom kort för vidare samtal.


Ditt namn:

Din e-post:

Telefonnummer:

Inom vilket område handlar ditt arrangemang om?

Vid vilken tidpunkt ska ditt arrangemang äga rum?

Eventuellt meddelande:

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

 • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter