Tur i kärlek och spel?

Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

För varje dag som går
älskar jag dig mer och mer
och för varje dag som går
blir jag mer och mer knäsvag av dig
Älskar dig!<3333

Sofie

Att skriva kärleksdikter
kan alla göra – även du!

Det behöver inte vara svårt att skriva en kärleksdikt, this site det gäller bara att du har känslor som du vill visa till någon annan individ!

Du bestämmer själv om din kärleksdikt ska vara kort eller lång och om den ska vara på svenska, engelska, spanska eller skriven på ett annat språk. Det som är viktigt är att du och mottagaren förstår dikten och de känslor som du vill förmedla. Vissa väljer att skriva lyrik, som är korta poetiska texter som är tänkt att ge en känsla som är personlig och direkt från hjärtat.

Sätt dig ner en stund och koppla av – tänk efter om vad du vill förmedla och till vem – skriv ner kärleksdikten och ge den till din älskade. Skicka gärna den även till oss och visa världen om vad du tycker och känner inför din älskade. Med kärlek i vardagen kan vi nå långt och ta chansen och skriv kärleksdikter som ger värme och omtanke till andra som vill finna personliga kärleksdikter till dem vi älskar!

Några tips på vägen:
"Vill du bära min kofta?"

"Vill du bära min kofta?"

Diktsamlingen ”Vill du bära min kofta?” är Thomas Ransmyr´s debutbok, där han på ett personligt sätt – i ord och bild – ger uttryck om saknad, förtvivlan och längtan kring kärlek. Få inspiration – beställ diktsamlingen redan i dag på www.bokus.com.

Med kärlekssånger kan du visa dina känslor i både ord och toner till den du älskar. Det finns många romantiska sånger på svenska, spanska och engelska som du kan lyssna och få inspiration av. Beställ hem kärlekssånger från Lugna Favoriter!

Romantiska filmer ger dig mycket inspiration om vilka kärleksfraser som du kan använda, när du ska deklarera din kärlek! Det viktiga är att du genuint menar det du säger, när du säger det! Hyr alla dina DVD-filmer på www.lovefilm.se!

Att skriva kärleksdikter kan alla göra – även du!


Det behöver inte vara svårt
att skriva en kärleksdikt, and det gäller bara att du har känslor som du vill visa till någon annan individ!


Du bestämmer själv
om din kärleksdikt ska vara kort eller lång och om den ska vara på svenska, engelska, spanska eller skriven på ett annat språk. Det som är viktigt är att du och mottagaren förstår dikten och de känslor som du vill förmedla. Vissa väljer att skriva lyrik, som är korta poetiska texter som är tänkt att ge en känsla som är personlig och direkt från hjärtat.


Sätt dig ner en stund
och koppla av – tänk efter om vad du vill förmedla och till vem – skriv ner kärleksdikten och ge den till din älskade. Skicka gärna den även till oss och visa världen om vad du tycker och känner inför din älskade. Med kärlek i vardagen kan vi nå långt och ta chansen och skriv kärleksdikter som ger värme och omtanke till andra som vill finna personliga kärleksdikter till dem vi älskar!

Några tips på vägen:
"Vill du bära min kofta?"

”Vill du bära min kofta?”


Diktsamlingen
”Vill du bära min kofta?” är Thomas Ransmyr´s debutbok, där han på ett personligt sätt – i ord och bild – ger uttryck om saknad, förtvivlan och längtan kring kärlek. Få inspiration – beställ diktsamlingen redan i dag på www.bokus.com.


Med kärlekssånger kan
du visa dina känslor i både ord och toner till den du älskar. Det finns många romantiska sånger på svenska, spanska och engelska som du kan lyssna och få inspiration av. Beställ hem kärlekssånger från Lugna Favoriter!


Romantiska filmer
ger dig mycket inspiration om vilka kärleksfraser som du kan använda, när du ska deklarera din kärlek! Det viktiga är att du genuint menar det du säger, när du säger det! 

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter