Flygvaruhuset

Positiva förebilder

Positiva förebilder i vardagen!

Krama Mig tycker att flera offentliga personer och celebriteter utmärker sig positivt på olika sätt. Nedan presenteras några förebilder som är positiva för väldigt många.

Träning och målmedvetenhet


Christopher Alvengrip är den personlige tränaren som lever som han lär. Han har en sund inställning till livet och kan inspirera människor att utvecklas på ett positivt sätt.

Fotbollsspelarna Anders Svensson och Miiko Albornoz har en förmåga att kunna arbeta i grupp och visar på att laganda och samarbete är viktig för att kunna nå sina mål.

Husein KachmarDaniel Silva Aresti

Skönhet och modell


Två framtidshopp inom modevärlden är Husein Kachmar och Daniel Silva Aresti som har sunda mål när det gäller att kunna använda både hjärta och hjärna för att kunna stimulera och inspirera personer i vardagen. Två framtida stjärnor när det gäller modellyrket och att arbeta för att sprida kärlek, värme och skönhet.


Musiken som glädje


Inom genren musik finns det flera artister och underhållare som kan använda både hjärtat och hjärnan i samband med sina uppträdanden frontstage och backstage samt i kontakten och relationen med sina fans. Bland andra Christopher Martland, David Lindgren, Samir Badran, Anton Ewald och Alvaro Estrella utmärker sig på positiva sätt när det gäller att vara positiva förebilder.

Lyckokramar

Utdelning av olika Lyckokramar beräknas återupptas under år 2017. Vill du vara Sponsor för Lyckokramen? Maila marcus@kramamig.nu för vidare samtal.

Krama Mig ger Lyckokramar till människor som aktivt bidrar, med små enkla medel, till att världen ska bli bättre genom sitt arbete för ett tryggt samhälle och som har en sund inställning till relationer mellan människor. Människor som är positiva förebilder för andra människor, oavsett om det är på lokal, regional eller nationell nivå.

Vem ser du som en positiv förebild?


Vilket engagemang är värt att uppmärksamma och premieras?
Du kanske är med och nattvandrar som förälder, jobbar ideellt för barns rättigheter eller samverkar med dina grannar för att ditt område ska ha så lite inbrott som möjligt?


Vill du uppmärksamma någon som gjort något bra?
Kontakta oss med din nominering!

Krama Mig´s Lyckokramar


Nedan presenteras lyckokramar
som Krama Mig delat ut till positiva förebilder inom ett eller flera områden:


Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter