Flygvaruhuset

Sunda relationer i vardagen

Skapa sunda relationer i vardagen

Vi är alla beroende vara andra individer, oavsett i vilken fas i livet vi är! Banden mellan dig som individ till andra människor kan stärkas och försvagas, utifrån vilket behov och förutsättningar du har gentemot dessa människor. Att ha sunda relationer till dina nära och kära är viktigare än att ha bra relationer till någon person som du har en flyktig kontakt under en kort period i ett arbetsrelaterat projekt.


I Krama Mig´s relationsguide
kommer det tas upp tips och infallsvinklar i olika faser och hur du kan verka för att fasen kan utvecklas till en sund relation, oavsett om du är i en fas av dejting, kärleksrelation eller om du lever i en relation där det finns motstånd från människor i din näromgivning.


Tips:
Läs böcker om relationer på Adlibris och Bokus!


Vill du dela med dig av dina erfarenheter
om din relation, är du välkommen att höra av dig till Krama Mig genom att använda nedanstående kontaktformulär. Du kommer kunna vara anonym vid publicering, men för att kunna bidra med din berättelse, behöver vi dina kontaktuppgifter, för att komma i kontakt med dig för vidare samtal.


Ditt namn:

Din e-post:

Telefonnummer:

Information om din relation:
Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter