Tur i kärlek och spel?

Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.
Mors Dag är dagen då vi uppmärksammar våra mödrar och är nog troligen den dag under året (vid sidan av julafton) som vi visar vår uppskattning allra mest. Att denna dag är kommersiell har nog inte gått någon passé och firas den sista söndagen i maj varje år.


Great daysKrammeny Skicka blommor Krammeny Skicka Nallebud

Den första lördagen i juli är internationella dagen för kooperativ (ekonomisk samverkan), diagnosis där det uppmärksammas fördelar med att man tillsammans kan förändra ekonomin i samverkan. I Sverige finns exempelvis Coop, information pills som är ett kooperativ – där medlemmar får bonus och rabatter för sin ekonomiska insats.

Maria Christopoulou
Maria Christopoulou är en glad, cheap positiv och givetvis skrivargalen tjej på snart 18 år. På fritiden gillar hon att resa och få se nya spännande ställen, hospital träffa nya människor och umgås med vänner och familjen.

Nu går hon sitt andra år på gymnasiet med inriktning ekonomi-juridik och drömmer om att en dag bli åklagare, page författare och egenföretagare. Läs gärna krönikor med Maria Christopoulou!


Lotta Larsson
Lotta Larsson
är en uppskattad föreläsare och utbildare av personal som kommer i kontakt med individer med psykisk ohälsa. Detta gör hon genom projektet Brobyggarna som drivs av Kalmar läns landsting. Läs mer om projektet hos Landstinget i Kalmar.


Lotta Larsson är gift sedan många år
med en underbar man och de har tre tonårsbarn. Den villkorslösa kärleken är något som Lotta Larsson är mycket viktigt, vilket hon skriver mycket om. Funderingar som finns är fördomar, krav och normer i samhället och hur man kan leva för att duga och att vara lyckad. Läs krönikor av Lotta Larsson!Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill
är en 19-årig politiskt aktiv kille  som är engagerad inom Folkpartiet Liberalerna och pluggar internationella samhällsstudier på Linnéuniversitetet i Kalmar. Han är intresserad av livet och allt som har med livet att göra, bland annat sjunger han och spelar piano.


Torbjörn älskar att diskutera
och involverar sig gärna inom politiken genom att diskutera frågor via flera olika synvinklar – ämnen som yttrandefrihet, demokrati och personlig frihet och integritet ligger honom varmt om hjärtat.


Intresse för litteratur finns
och Torbjörn läser en hel del men framförallt filosofiska böcker, poesi, vetenskapliga böcker m.m. Han driver även en blogg, Farbror Blå, sedan tre år tillbaka. Läs gärna mer om vad som publiceras av Torbjörn S. Brandhill!

 

Rick Gisslén


Rick Gisslén,
med en tidig bakgrund i verkstadsindustrin, har arbetat med relationsutveckling i 25 år, både i näringslivet, familjerelationer och i skolan, utbildad personalvetare, kurser vid Socialhögskolan, beteendevetenskap  samt  personlig och professionell utveckling vid University of Santa Monica. Han var initiativtagare och grundare av världens första Relationsmässa 2009, läs mer om Rick på www.touchline.se och publicerade krönikor av Rick Gisslén.


Johanna Bergvall
Johanna Bergvall
är en fristående krönikör för Krama Mig som skriver om kärlek och relationer och vägen till en bra och sund relation i vardagen. Läs alla publicerade krönkor av Johanna Bergvall.
Josefine Andersson
Josefine Andersson är en studerande AIK:are som älskar fotboll, raggarkulturen, amerikanska bilar, 50-talet och rock’n’roll.

Väldigt öppen, ärlig och frispråkig, vilket kan märkas i krönikorna. Andersson har tidigare varit väldigt cynisk och negativ när det gällde kärlek och relationer, men har nu ”den rätta” (en raggare såklart!) och nu tror Andersson på kärlek!

Tips:

Läs gärna tidigare publicerade krönikor av Maria Strömqvist, Emelie Eliasson, Jessica Thåström och Samina.

Senast publicerade krönikor:

[add_posts tag=tankvarda-kronikor show=5]

Fler publicerade krönikor:

Du får referera citat och delar av krönikan om du nämner krönikörens namn och länkar till www.KramaMig.nu i samband med ditt referat. Vill du också skriva krönikor om kärlek och relationer? Bli krönikör!
Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter