Tur i kärlek och spel?

Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

En australiensk sjuksyster arbetade under flera år med människor som var i den sista fasen av livet och samtalade om vad som dessa människor ångrade mest om vad de inte hade gjort under sina liv. Bland svaren som hamnade i topp fem är att ha bättre kontakt med sina vänner och att vara glada.

Läs hela artikeln i Aftonbladets webbtidning och fundera på vad som är viktigt för dig – hur vill du skapa sunda förutsättningar för dina vardagsrelationer och hur vill du krydda dina relationer på bästa sätt?

Tips:
Läs mer om sunda relationer och om glädje i vardagen!

Tänkvärt

Bra tänkvärda citat för dig...

Det finns många citat om glädje, doctor vänskap, kärlek och ordspråk som gör oss glada och muntrar upp oss i vardagen. Vilka gör dig glad? 

Albert Einstein ska ha sagt att ”fantasi är viktigare än kunskap” och Olof Palme att ”demokrati innebär att alla tycker till och jag bestämmer”. Inför valet 2010 talades det om att ”det börjar likna en Toblerone-affär” för att vinna billiga poänger i samband med Mona Sahlins ageranden under 1990-talet. Vissa vill ha skatt för feta människor och Anthony Burgess har myntat uttrycket ”skratta och hela världen skrattar med dig; snarka och du sover ensam”.

Dagens citat

Krammeny Oscar Wilde: ”Det finns bara en sak i världen som är värre än att folk pratar om en, och det är att de inte pratar om en.”
Krammeny Okänd: ”Alla känner apan, apan känner ingen.”
Krammeny William Shakespeare: ”Där den verkliga vänskapen råder behövs inga ceremonier. ”
Krammeny Mark Twain: ”Största problemet är inte vad vi inte vet utan vad vi vet säkert, men som faktiskt är fel. ”
Krammeny Winston Churchill: ”Politisk skicklighet är att förutsäga vad som kommer att hända imorgon, nästa vecka, nästa månad och nästa år. Och efteråt förklara varför det inte inträffade.”
Krammeny Bert Karlsson: ”Politiker är som krokodiler, stora i käften, men saknar öron. ”
Krammeny Andrew Carnegie: ”Hemligheten bakom framgång ligger inte i att göra sitt jobb, utan att upptäcka den som är lämplig att göra det”
Krammeny Helge Brattgård: ”Att vara chef är en position, att vara ledare är en relation.”
Krammeny Drottning Kristina: ”Den verkliga kärleken begär inget annat än att få älska.”
Krammeny Winston Churchill: ”Det är ingenting fel på förändring, bara den går i rätt riktning.”
Hej på dig, visit this site du romantiska och glada kramgóa vänner…… det är FILMTIME!!

Helge Hanssen

Helge Hanssen

Helge heter jag, medicine är en inbiten filmnörd som rent av älskar film inte bara för innehåll, story, humorn eller action…. Men som älskar film för den känslan, den goda eftersmaken och den inlevelse som det ger. Trovärdigheten är åsidosatt när det kommer till vad som förmedlas i filmen.

Därför mina kramgóa vänner kommer jag med jämna mellanrum att ge er tips på romantiska ”feelgood filmer” som är sevärda, som sätter någon form av spår i själen  och tårkanal, eller rent av berör rakt in i hjärtat.
Här kommer säkert att finnas filmer ni redan sett, där ni kanske såg något annat än vad jag gör, detta hoppas jag ni förmedlar tillbaka till mig, jag är aldrig främmande för andras uppfattningar eller åsikter. Gemensamt kan och skall vi bygga upp information runt dessa filmer som gör att nästa person kanske får ännu mera ut av den än vad vi gjorde… Men glöm inte att det är känslan vi er ute efter att förmedla, det finns bättre forum för allt det andra som rör skådisar, teknik osv.
Alla söker vi eller har redan hittat den stora kärleken, vissa av oss kanske springer efter och jagar den, vissa låter den komma till sig och andra bara ”ramlar” på den där och när man minst anar det, det är det som är kärnan i en ”feelgood film”, det tillsammans med utmärkt berättarteknik och uppbyggnad av storyn tills man så att säga ”känner igen sig i berättelsen”…

Februari 2012 och snart alla hjärtans dag: rosor, romantik, kärlek, känslor och varför inte en film:

Först av alla en outsider:

SPANGLISH
Adam Sandler gör det igen, han spelar en hängiven familjefar vars skicklighet som kock gett hans familj ett lyxliv med bland annat sommarhus i Malibu och en ny vacker hushållerska, Flor som hon heter.
Flor och hennes dotter har nyligen flyttat från Mexico till Los Angeles i jakt på bättre liv. När dom flyttar in hos (Sandler) over sommaren måste Flor kämpa för sin dotter eftersom hon upptäcker att livet i det nya landet kan vara farligt – speciellt när man sveps in i en förmögen och excentrisk familj.
>>> Beställ ”Spanglish” på www.cdon.com! <<<

Sen en klassiker:
50 first dates
Sandler igen i denna klassiker där han åter möter Drew Barrymore som han spelade mot i Wedding singer (Vilket är en romantisk höjdare den med) Drew Barrymore lider här av en ovanlig och extrem minnesförlust efter en bilkrock, där hon endast minns fram tills strax innan krocken, vilket upprepar sig varje dag. Men Sandler eller Henry som han heter i filmen är beredd att till varje pris försöka vinna henne hjärta om och om och om igen – varje dag.
Se den och låt 50 first dates vinna ditt hjärta.
>>> Hyr ”50 first dates” direkt på www.cdon.com! <<<

Music and lyrics
Här möter vi Drew Barrymore igen nu tillsammans med Hugh Grant i en romantisk komedi om en slocknad stjärna från 80-talet som får en ny chans att återvända till rampljuset när en av dagens stora stjärnor ber honom skriva en ny låt till henne. Problemet är att ”Grant” inte hittar orden till den musik han skapar. Helt oväntad visar det sig att ”Barrymore” som vattnar hans blommor är rena naturbegåvningen på texter… Medan dom jobbar så uppstår ljuv musik i dubbel bemärkelse.
>>> Beställ ”Music and lyrics” på www.cdon.com! <<<

The Proposal

Sandra Bullock och Ryan Reynolds i en romantisk komedi som går från hat till kärlek via Alaska. Bullock håller på att mista sitt jobb, Reynolds är den hunsade assistenten som får ställa upp och även i kalla Alaska blir känslor heta. Rolig, sevärd och som gästskådis Svenska Malin Åkerman.
Beställ ”The Proposal” på www.cdon.com! <<<

Love Happens
Aron Eckhart möter Jennifer Aniston och ljuv musik uppstår liksom även problem i denna romantiska drama om Eckharts karaktär som skrivit en självhjälpsbok om hur man övervinner sorg och han lever på att hålla föredrag om just detta. Men när han möter ”Aniston” så upptäcker han att han själv inte lever upp helt till bokens instruktioner, plötsligt är det han som behöver hjälp att hjälpa sig själv.
>>> Beställ ”Love happens” på www.cdon.com! <<<

Wedding Crashers
Owen Wilson och Vince Vaughn i denna klassiker som går ut på att våldgästa bröllop och att livet är en ständig fest tills den dagen att ”Owen Wilson” på ett av dessa ändlösa bröllopsfester träffar Claire och leken plötslig blir allvar.
>>> Beställ ”Wedding Crashers” på www.cdon.com! <<<

Krama Mig tipsar:
0 Få fler tips på romantiska filmer och om Alla hjärtans dag!

Tänkvärt

Bra tänkvärda citat för dig...

Det finns många citat om glädje, link vänskap, kärlek och ordspråk som gör oss glada och muntrar upp oss i vardagen. Vilka gör dig glad? 

Albert Einstein ska ha sagt att ”fantasi är viktigare än kunskap” och Olof Palme att ”demokrati innebär att alla tycker till och jag bestämmer”. Inför valet 2010 talades det om att ”det börjar likna en Toblerone-affär” för att vinna billiga poänger i samband med Mona Sahlins ageranden under 1990-talet. Vissa vill ha skatt för feta människor och Anthony Burgess har myntat uttrycket ”skratta och hela världen skrattar med dig; snarka och du sover ensam”.

Dagens citat

 • Oscar Wilde: ”Det finns bara en sak i världen som är värre än att folk pratar om en, och det är att de inte pratar om en.”
 • Okänd: ”Alla känner apan, apan känner ingen.”
 •  William Shakespeare: ”Där den verkliga vänskapen råder behövs inga ceremonier. ”
 •  Mark Twain: ”Största problemet är inte vad vi inte vet utan vad vi vet säkert, men som faktiskt är fel. ”
 •  Winston Churchill: ”Politisk skicklighet är att förutsäga vad som kommer att hända imorgon, nästa vecka, nästa månad och nästa år. Och efteråt förklara varför det inte inträffade.”
 • Bert Karlsson: ”Politiker är som krokodiler, stora i käften, men saknar öron. ”
 • Andrew Carnegie: ”Hemligheten bakom framgång ligger inte i att göra sitt jobb, utan att upptäcka den som är lämplig att göra det”
 • Helge Brattgård: ”Att vara chef är en position, att vara ledare är en relation.”
 • Drottning Kristina: ”Den verkliga kärleken begär inget annat än att få älska.”
 •  Winston Churchill: ”Det är ingenting fel på förändring, bara den går i rätt riktning.”

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

 • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter