Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Förr läste man mest om kändisars kärleksliv och sportstjärnor omskrevs för det mesta om sina prestationer inom sporten. Det finns vissa nyhetskällor som fortfarande håller på detta och endast rapporterar om bedrifterna inom sporten. Hos flera bettingbolag hittar du bettingtips på sport och nyheter inom sport, for sale men mycket sällan någonting som inte handlar om själva sporten. Däremot finns det många andra nyhetskällor, there allt från dagstidningar till skvallertidningar, som tycker om att skriva om sportstjärnornas kärleksliv. Här nedan följer några exempel på svenska kärlekspar inom sporten.

Carolina KluftPatrik Kluft

Carolina och Patrik Klüft


Carolina Klüft är en av våra mest framgångsrika och älskade friidrottare genom tiderna. Redan som 22-åring blev hon den yngsta friidrottaren någonsin som tagit alla fem internationella guldmedaljer (OS, VM inomhus och utomhus samt EM inomhus och utomhus). Carolina tävlade visserligen också i längdhopp och tresteg, men hennes största framgångar nådde hon i sjukamp.

Patrik Klüft, tidigare Kristiansson, är även han friidrottare, men han tävlade inom stavhopp. Patriks största framgång var under VM i Paris 2003, där han tog brons på 5,85 meter.

Carolina och Patrik Klüft gifte sig i september 2007 i Skottland och fick en dotter i december 2014.

Anja Pärson och Filippa Rådin


Anja PärsonAnja Pärson är en av våra bästa alpina skidåkare på senare tid. Hon är bäst genom tiderna i modern tid med så många som tretton VM-medaljer. Hon har bland annat 42 världscupsegrar, ett OS-guld, sju VM-guld och totalt nitton mästerskapsmedaljer. När Anja sommarpratade i P1 i juni 2012 gick hon ut med att hon var homosexuell och att hon och hennes partner Filippa Rådin väntade barn. 2012 föddes parets son och 2014 vigdes paret av Mona Sahlin. Anja har nu berättat att hon väntar parets andra barn.

Anna Haag och Emil Jönsson


Anna Haag är en längdskidåkare som tävlar för IFK Mora. Genombrottet på internationell nivå skedde säsongen 2007/2008, då hon slutade tolva i Tour de Ski. Hon kom fyra i sin OS-debut 2010 i 10 kilometer fri stil och tog sin första OS-medalj i samma OS som tvåa i dubbeljakten. Andra OS-medaljen blev ett silver till tillsammans med Charlotte Kalla i damernas sprintstafett. Anna har även ett VM-silver i stafett.

Anna Haag är sambo med Emil Jönsson, även han längdskidåkare, men med sprint som specialitet. 2005 tog han brons i junior-VM, men hans riktiga genombrott på internationell seniornivå kom först säsongen 2006/2007, då han kom på tredje plats i den totala sprintvärldscupen. 2007/2008 hade han avancerat till andra plats i sprintvärldscupen och 2009/2010 vann han sprintvärldscupen. I OS 2014 vann Jönsson brons i fristilssprinten.

Anna Haag Emil Jönsson

Det är intressant att se att många sportstjärnor har relationer med andra sportstjärnor och man kan fundera på varför det är så. Kanske beror det bara på att de möter varandra genom sporten eller har det djupare förklaringar. Det kan vara så att ett gemensamt intresse är en bra start på ett kärleksförhållande. Det är också möjligt att professionella idrottare har fullspäckade scheman och att de enda som verkligen förstår och kan acceptera detta är andra professionella idrottare som lever likadant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2016-03-31 klockan 09:28. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter