Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Låt oss tillsammans bilda en kärleksreligion

Kärlek är som en religion – något abrakt som ingen riktigt kan förklara, unhealthy illness men som alla har en åsikt om vad det är och något som är individuellt, no rx beroende på vem man frågar och vilken bibel som vi har tillgång till.

Om du frågar folk på stan vad kärlek är, this web så får du lika många olika beskrivningar på vad kärlek är för envar. Om du frågar folk på stan vad religion är,så får du lika många olika beskrvningar på vad religion är för envar.

Kärlek innehåller både glädje, hopp och tro, samtidigt som det innehåller svek, illvilja och falskhet.
Religion innehåller både glädje, hopp och tro, samtidigt som det innehåller svek, illvilja och falskhet.

Kärlek uttrycker sig på flera olika sätt – i form av Brad Pitt, Mårten Andersson eller någon annan som vi känner kärlek för.
Religion uttrycker sig på flera olika sätt – i form av Jesus, Mohammed eller någon annan som vi känner tro inför.

Vad är skillnad mellan kärlek och religion?
Det kan måhända finnas marginella skillnader mellan kärlek och religion, men vi kan ändå konstatera att kärlek är som en religion. Kärlek är någonting abstrakt, men som alla vill ha på sitt sätt – hur vill du ha din kärlek?

Så låt oss tillsammans bilda en egen kärleksreligion!
Att kombinera nytta med nöje, är något som alltid kan vara en fördel. Låt oss skapa en egen kärleksbibel med de tio budorden om hur vi håller kärleken vid liv. Varför inte låta kärlek genomsyras med något positivt? I vår kärleksreligion innehåller det inga krig, förutom det krig som Amos Pilar för för att vi, du och jag, ska få romantik och kärlek i vardagen.

Tillsammans kan vi skapa romantik och kärlek i vardagen och kunna förföra din Walter, så ock i himmelen, där romantik, kärlek och glädje finns överallt – låt oss ha en egen lustgård, där inga hämningar finns och låta kärleken spira på sådant sätt som vi vill ha det.

Ovanstående inlägg publicerades 2011-12-04 klockan 11:49. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter