Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Med vinglande rörelser och darrande röst tilltalar jag dig för första gången, det är på en fest för många år sedan. Ditt leende får mig att smälta och mina ben viker sig varje gång du vänder din blick mot mig. Våra ögon möts och sedan dess har jag varit kär i dig.

Hand i hand går vi hem till dig och vi har hållt fast i varandra sedan den kvällen. Du är min bästa vän, min själsfrände, mitt livs stora kärlek. Att vakna med dig varje morgon är som att vakna i paradiset. Ditt skratt låter som den ljuvaste musik i mina öron, dina händer mot min kropp har en healande effekt. De mjuka läpparna mot mina får hela kroppen att pirra från topp till tå. Jag kan minnas första gången du sa de tre orden till mig, Jag älskar dig. Mina ögon fylldes av tårar och jag kramade dig hårt och vägrade släppa taget.

Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig, det vore som en eld utan låga. Ett långt och lyckligt liv har vi framför oss, vi kommer kämpa oss igenom dåliga stunder, sorgliga stunder men framför allt bra stunder. Jag älskar dig, nu och för alltid.

Minna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-12-20 klockan 06:36. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter