Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Du är den finaste jag har, du är en fin människa med ett gott hjärta. Jag drunknar i dina ögon, för du är snäll, underbar, härlig, ärlig, omtänksam och du får mej att skratta. Du är så helt fantastisk mot mej – du är snygg, med ett fint leende som bara du kan ge mej. Du är helt underbar, tack för att du finns i mitt liv vad skulle jag göra utan dej. Du är mitt allt…”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-27 klockan 16:32. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Tänkvärt på Twitter