Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Jag minns den dagen jag träffade Olea på konferensen i skärgården. Hon satt där vid bordet och samtalade med ett par killar om fackliga frågor och min ordförande presenterade oss för varandra.

Redan då kände jag att någonting var på gång inom mig, sildenafil även om jag inte kunde uttrycka min kärleksförklaring då eller visste att jag kände kärlek rakt ut.

Många skulle nog säga att det var kärlek vid första ögonkastet, själv vet jag inte om så var fallet. Vi fick en bra kontakt med varandra och hade många samtal och möten, både formellt och informellt. Varje gång jag såg henne kände jag fjärilar i magen och kände nervositet, nästan som att dejta varje gång vi sågs – en sådan känsla hade jag.

Under flera år kände jag att jag ville visa en kärleksförklaring till henne, men så kom hennes drömprins in i hennes liv och drömprinsen var inte jag. Visst önskar man ibland att man kunde stå vid hennes sida, men jag hade chansen att visa min kärleksförklaring men tog inte den.

Min dröm är fortfarande att vi ska sitta i gungstolen tillsammans och titta ut när löven faller av och bli röd-gula på hösten för att sedan gå in och sitta vid brasan med ett glas rödvin. Det får aldrig bli försent att ge en kärleksförklaring till någon – våga ta den och bli drömprinsen!”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-27 klockan 16:15. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter