Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Du är den som får mej skratta, there den som får mej le. Du är den som får mej gråta. Jag älskar dej min vän. Du betyder så mycket att när jag gråter för dej så gör jag det med kärlek. Vi är vänner sen dagis. vi är bästa vänner livet ut. du och jag tillsammans, lite bättre än alla andra. En vän som du borde alla ha, någonstans. Bara det är nära. Jag hade tur som fick dej, utan att behöva kämpa. Bara vara mej själv, du ser mej som den jag är, du försöker inte ändra på mej. Jag kan helt enkelt vara mej själv hos dej. Vi skrattar tillsammans, vi gråter tillsammans , vi kämpar tillsammans! Tillsammans är vi oslagbara, livet ut, till sista andetaget så kommer jag för alltid att älska dej! Min vän, du betyder mer än allt! Utan dej skulle jag inte finnas, inte känna mej trygg. Jag kan prata med dej , du förstår mej. Jag älskar dej!”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-27 klockan 18:35. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter