Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Älskling, läs hela denna text:  Ser du stjärnorna i kväll hjärtat? De lyser för dej och för mej.  Med ett ord för oss;  de lyser för vår framtid, men Rebaz kärleken till dej är kärleken som föder orden i mig! Så snälla förstå att jag älskar dej, hjärtat!”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-27 klockan 18:20. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter