Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Min kärlek till dig, view Sandra Ramnér, går inte att förklara på ett bra sätt men jag ska försöka. Från första gången jag var hemma hos dig den 4 dec 2008 så har min kärlek till dig bara blivit allt större och större för varje dag som går. Känslan att få vakna med dig vid min sida är helt galet underbart. Varje ögonblick med dig får mig att må som en prins du gör mig till världen lyckligaste kille bara genom t ex sitta bredvid mig i soffan när vi tittar på tv.

Jag vet att min kärlek till dig kommer att vara för evigt för alltid. Alltså ända in i döden kommer jag att älska dig mer än nånsin och jag ska göra allt för du ska må så bra som möjligt.

Jag älskar dig så otroligt mycket!! Du är världens underbaraste, finaste bästa som finns!! Puss och kram – Din Fredrik!”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-27 klockan 18:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter