Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Jag var på besök hos mina dåvarande svärföräldrar (som bodde en bra bit från oss) då jag kände hur det körde till i magen på mig. Hjälp! Jag ville inte gå på toan där. Min sambo såg hur jag kved och viskade i mitt öra: Gå in du, sen går jag in direkt efter dig, så tror dom att det är jag som har gjort ”det stora” på toa. Snacka om kärlek!”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-27 klockan 15:45. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Tänkvärt på Twitter