Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Jag älskar dig Tess, this för du underbaraste personen som finns utan dig kan jag inte leva. Hos dig är jag stark hos mig är du underbar, hos mig är du allt, hos dig har jag allt hjärtat. Det var du som tog mitt hjärta och med enda blick tillsammans är vi starka, det är du och jag mot världen. <<<3 Aldrig har jag älskat nån så mycket som jag gör idag, du får mig tänka positivt och du gör mig knäsvag. Jag kommer alltid älska dig, tills dan jag slutar andas. Du har gjort mig till den lyckligaste killen på hela jorden, du är det bästa jag vet du är allt för mig. Dig vill jag alltid ha kvar för du är den finaste som finns älsklingen. Du är det bästa jag har du är världens bästa tjej. Du gör mig glad bara över att finnas du är det bästa som har hänt mig jag kommer älska dig tills döden skiljer oss åt. Till dig min underbara älskling jag älskar dig glöm aldrig det<333 //Isac"

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-27 klockan 18:31. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter