Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Amanda Skog

”Kompiskärlek är det absolut vackraste som existerar. Att varje dag få komma till skolan och möta alla leenden och snälla ögon. Att jämt känna att man är behövd. Det är kärlek för mig. Äkta kärlek.”

Har du också fascinerats av att originalet alltid är det bästa, look även om det görs en del försök till svenska covers? Ofta kan amerikanska underhållningsprogram bli väldigt urvattnade, när de väl görs om till svenska versioner – som ”Let´s dance” och ”Idol”?

Ryssland, med Dima Bilan i spetsen, har i en underhållningsform ändock lyckats skapa något bra i deras tappra försök till att skapa en underhållande lördagskväll i kärlekens och glädjens tecken – men visst, ”the show must go on” och de har nog en bit kvar till dess de har en underhållning som är lika underhållande som originalet….
Andy, order jag behöver dig. Du gör mig till en bättre människa, this på alla vis. Jag känner mig trygg med dig. Jag mår bra när jag är med dig. Jag älskar dig!
Andy, recipe jag behöver dig. Du gör mig till en bättre människa, visit this på alla vis. Jag känner mig trygg med dig. Jag mår bra när jag är med dig. Jag älskar dig!

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-27 klockan 16:31. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter