Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Läs igenom texten, diagnosis ta ord för ord, approved inse att varje bokstav som står här betyder mer än allt, att varje bokstav, varje ord kommer ifrån mitt hjärta. Förstör mig, svik mig, lämna mig, jag kommer ändå alltid älska dig. Förstör mig, & jag kommer bli hel genom att titta igenom bilder och gamla sms, svik mig och jag kommer förlåta dig när du vill att jag ska göra det, lämna mig och jag kommer ändå alltid finnas där, alltid komma tillbaka till dig när du vill att jag ska göra det.

Jag står fast, att jag lämnar dig aldrig, jag sviker dig aldrig, jag kommer aldrig sluta älska dig. Du kommer aldrig någonsin tappa mig, du kommer alltid veta vart du har mig, jag kommer aldrig försvinna ifrån dig om du inte ber mig göra det. För det är i din famn jag känner att ingenting kan gå fel, det är i din famn jag känner att inget ont kan hända mig, att jag är skyddad.

Det är i din famn jag känner mig som världens vackraste prinsessa även fast jag vet riktigt noggrant att jag inte är det. Alla gånger jag sagt att jag är din, jag är din och det kan inte en enda människa ändra på, inte ens du. Mina andetag andas för dig, mitt hjärta pumpar för dig, min hjärna arbetar för dig, jag lever för dig.

Vad som än händer, hur det än händer, när det än händer så kommer jag ALDRIG någonsin lämna dig, hur mycket du än sårar mig, hur mycket du än förstör mig så kommer jag ALDRIG se ner, jag kommer aldrig någonsin sluta älska dig… du kommer aldrig lyckas svika mig, aldrig lyckas förstöra mig, för ingenting gör mig så glad som du gör mig, ingenting får mig att bli så hel och må så bra som du gör.

Tro att du förstör mig, tro att du sabbar mitt liv, tro att du sviker mig och du tror fel. Jag litar på dig när du säger att du älskar mig, – & du borde lita på mig när jag säger att jag älskar dig också, för det gör jag. Från den djupaste delen till den högsta. Jag lovar och svär – för denna grabben har verkligen fått mig falla!”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-27 klockan 16:21. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter