Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon 2015 kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Frank Gustavsson, visit vad jag än gör, sale vart jag än är så finns du i mina tankar! Du har tagit mig med storm. du har nyckeln till mitt hjärta, du har en plats i mitt hjärta som ingen aldrig kan ta ifrån dig.Min kärlek till dig kommer aldrig att försvinna, du är mitt liv! Saknar dig varje gång jag tänker på dig så fångar jag alltid min andan, du är mil ifrån mig och alltid så undrar jag varför? Jag hör ditt namn och det får mig alltid att le. Saknaden är stor efter dig varje gång vi skiljs. Jag föll för din stil och charm.

Ingen har älskat så som just vi två. I natt, när morgonljuset kommer så minns jag natten. När du öppna ditt hjärta och bjöd mig in, jag ser på din skugga, en bild jag aldrig glömmer. Jag kryper tätt intill den jag älskar. Du gör mig galen och farlig, jag blundar och förstår att ingen har älskat så som vi två! Djupt i dina ögon så ser jag lyckan. Jag har sett hur kärleken föds i dina ögon. Har aldrig känt så som jag känner nu, jag är kär. Bara ljudet av din röst och hjärtat studsar i mitt bröst. För djupt i dina ögon så förlorade jag mitt hjärta. Jag är kär och du är mitt hjärta!

Varje gång jag ser på dig så blir jag yr, du får mig att falla, kärleken har fångat mig, inget kan stoppa mig nu, jag älskar dig! Du får mig att falla med din charm! Ta min hand och kom, bara ge mig av kärleken. Du gav liv fyllt av spänning i en evighetslåga som brann. Det ger mig ro när du vilar i mina armar. Ännu en dag tillsammans med dig, lyckan för mig är att vara hos dig. Ännu en dag bara vi två, stanna hos mig nästa gång, jag låter dig inte gå.

Älskling jag minns vad du sa. Vandra tillsammans mot en ny dag. Jag känner en längtan att hålla din hand, kom i min famn. Säger att jag älskar och lovar. Du, bara du finns i mina tankar. Handen på mitt hjärta det är för dig det bankar! Stjärnan i mitt liv är du, du finns alltid nära mig. du bara du finns i mina tankar dygnet runt. Jag älskar dig!”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-27 klockan 17:59. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter