Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Vi är ju så bra vänner, advice men det är inte det jag känner, order jag vill så mycket mer och jag hoppas att du ser. När jag sa till dig, jag älskar dig så var det nåt jag kom på. Att kärleken finns där ändå, vi har alltid varit vänner du och jag, men sen idag så vet jag, att det finns nåt mera där. kanske är jag kär? Jag orkar inte hoppas, jag orkar inte drömma, jag orkar inte försöka. Men om du gillar mig som jag gillar dig, då är det du och jag, på nåt sätt känns det rätt, första gången jag känner att jag inte behöver smärta, för emellan oss finns ett hjärta. Det här kanske är kärlek, jag vet inte än.

Det kanske var därför vi bara var vänner, vi letade och letade efter den som ville hålla våra händer. men sen jag förstod, du fanns där hela tiden. Du var för nära mig för att jag skulle kunna inse att det var du och jag. Kanske jag bara tror nu men på nåt konstigt sätt så vet jag redan nu, nåt kommer hända, nåt kommer ske. Det är kanske du som är den enda?

Kan kärleken komma redan nu, kan det vara så att det är jag och du livet ut? Eller är det bara som jag tror. Vi är som puzzelbitar som letar och letar efter rätt plats, till slut man förstår att det var den biten som man inte trodde fanns som var den rätta. Man finner sin plats i nån annans hjärta. Du fyller mig med både glädje och sorg, det är väll det som kallas kärlek?

Igår när du såg på mig, när jag blinkade åt dig, jag la mig i din famn. Du tog dina läppar, tryckte dom mot mina, vi skrattade och log, ”jag älskar dig min vän” säger vi till varann. Jag tror att både du och jag kände nått lite annorlunda då, att det kanske kunde bli vi två? Att jag aldrig sett det förut att du stod där framför mig. Men jag vet vad som var felet, jag letade och letade och aldrig jag fann, men jag glömde ju sträcka ut min hand. Så nu jag det gjort, och jag tror du förstår det jag vill. nu är det bara du som behöver läggas till, men om du inte vill så ska jag låta dig gå. För det är väl äkta kärlek som är så?

Jag tror på oss två, du är den delen av mig jag aldrig förut hittat, kanske är det du som är den andra delen av mitt hjärta?”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-27 klockan 18:33. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter