Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Henrik, det finns inte ord för hur mycket jag tycker om dig. Jag saknar dig något oändligt, hela tiden. Jag saknade dig mindre igår än idag och jag kommer sakna dig betydligt mer i morgon. Jag vill ha dig och HELA dig!! Låt oss chansa… tillsammans! Puss!”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-27 klockan 16:27. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter