Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Det finns en underbar man som jag älskar så djupt och han mig. Men så har han velat hjälpa mig att komma i ordning och jag har avvisat hans hjälp. Jag vet det var dumt! Jag vill klara allt själv. Vi bor inte i hop har träffats i 2 månader. Jag vet att jag har haft för bråttom men annat och det har tyvärr skrämt honom. Nu vill han var i fred från mig. Jag gråter av saknad! Jag har tagit tagit tag i mitt liv insett att jag gjort fel. Han tror att jag vill bli försörjd av honom det vill jag INTE. Älskar honom.”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-27 klockan 15:01. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Tänkvärt på Twitter