Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Sandra och Jocke

”Jocke, find innan du kom in i mitt liv var allting mörkt och kallt. Det fanns inget ljus, pharm ingen gnutta av hopp utan bara oändligheternas tomrum, som jag för alltid skulle tvingas vandra i. Men så kom du, som ingen annan in i mitt liv. Fattade tag runt mig, skakade min värld – för att du älskade mig! Jag hade levt i likgiltighet, i förfasan om att det var så här världen såg ut tills du kom. Du gav mig allt jag någonsin drömt om, och inte ens i mina vildaste fantasier hade jag kunnat föreställa mig en kärlek som den du skänkte mig. Du förde mig bort från allt det onda, gav mig en axel att gråta ut mot och en trygg famn att vila min utmattade kropp i. Du skänkte mig hopp om en framtid, gav mig allt som behövdes för att nå framgång. Du har gjort mig till den jag är. Jag har aldrig innan mött någon person lik dig. Du är det viktigaste för mig. Och det känns som om jag inte behöver någonting annat i hela världen för att förbli lycklig. Så länge jag har dig vid min sida! Tack för att du finns. Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig Jocke ? ”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-27 klockan 18:28. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter