Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Marcus, det finns inga ord i världen för hur mycket jag älskar dig. Mina känslor för dig går inte att förklara. Jag tycker verkligen om dig så är det bara dig vill jag leva med livet ut. Jag kommer alltid att finnas hos dig och vill t o m leva med dig efter att våra liv har tagit slut. Jag hoppas att du känner detsamma för mig, med dig känns allting så rätt och jag mår alltid bra. Med dig i mitt liv är livet komplett, du är den killen som jag alltid velat ha.”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-27 klockan 18:31. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter