Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Kärleken överlever allt
och det är det enda som är säkert. Ryan Dolan representerar Irland i Eurovision Song Contest 2013 med låten ”Only Love Survives” och går ut som nummer 13 i den första delfinalen.

Det sägs att 13 är ett otrursnummer, illness page men visst vill vi se kärleken som segrare i Eurovision på lördag och då gäller det att se till att turen är på den irländska sidan! Nästa år går förhoppningsvis tävlingen av stapeln i Dublin på Irland?
ÄLSKLING boboo… ser du leendet jag bär på på? Jag ska säga dig varför jag bär på det leendet.. Jooo, and jag ler för 3 saker:

1 för jag älskar dig
2 för du ler och
3 för jag är överlycklig varje gång jag är med dig…

Du är VÄRLDENS UNDERBARASTE KILLE!!!! Utan dig är livet ingenting nu när jag känner dig, this site du har fått mig att falla fiiiiiint för dig, som en sten från det hööögsta berget… dig kan jag inte vara sur på, jag kommer ALDRIG sluta älska dig, och för varje dag älskar jag dig bara mer och mer!!! Min skönhet, min styrka, mitt liv, mitt leende, mitt hjärta, min kille, min prins, mina dagar, min man!!!!

Ditt leende gör mig knäsvag. En blick från dig, får mig att le. Du är vackrare än himmelen, du är viktigare än guld. Mitt liv är kaos, men plötsligt stod du där framför mig. De var som att en ängel hade rymt himmelen. Du tog min hand och har visat den rätta vägen mot ett bättre liv. Om jag hade vetat hur man beskriver kärleken med ord, så hade du varit världens lyckligaste kille på denna jord.

Din närhet är det bästa som finns, och alla underbara stunder som vi minns. Jag vill bara säga tack för att jag har dig här, tack för att du alltid finns där.Jag hoppas nu du kan förstå mig, jag hoppas nu du förstår att jag älskar dig! Du är den som gör mig glad. Ditt leende,ditt skratt gör mig lycklig. Du är min sol, min lycka. Du är den som betyder någonting för mig. Du är det bästa som har hänt mig och jag älskar dig ???

// Nelly

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-05-17 klockan 05:32. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter