Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


En känd artist som vill vara bra förebild för sina fans och ge maximal underhållning till dem som stöttat en till vad man är i dag – sin publik – gäller det att man bjuder på sig själv och ger något tillbaks som tack för att publiken finns där som fans och vill lyssna på det verk som artisten skapat och vill underhålla med. För det gäller att både ge och ta i alla relationer – i detta fall mellan artisten och dess fan och publik.

Dima Bilan är en rysk artist som alltid bjuder på sig själv under sina shower och ger en underhållning utöver det vanliga. För visst är det kärleksfullt att låta sin publik följa med backstage och låta dem följa hur klädbyte och arbetet bakom scenen ser ut i praktiken under en konsert. Det är en maximal omtanke och sund inställning när Dima Bilan vårdar sina relationer med sina fans och sin publik.
Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-29 klockan 12:53. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter