Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Tecken som kan vara förföriska

Visst finns stunderna som du känner att magin finns där i kärlekens tecken. Ibland gäller det bara att finna de små tecknen som ger en de rätta känslorna, det gäller att ha lite fingertoppskänsla med andra ord.

Du har säkert funderat på vad det gör som gör att de magiska stunderna blir så speciella. Precis som när Askungen längtar till den där balen på slottet eller de stunder som ger det lila extra. För visst finns det magiska ögonblick som kan kallas för kärleksmagi?

Magiska ögonblick finns där om vi vågar se dem. Kärleksmagi som gör att vi blir trollbundna i kärlekens tecken och inte kan tänka på någonting annat än den person som vi sitter framför, bredvid eller bara tänker på – den som vi vill och kan bara vara med. Kärleksmagi som gör att vi känner att vi vågar och vill släppa loss på sådant pirrigt sätt, som vi annars inte ens skulle våga drömma om att göra.

Hur ska vi upptäcka de magiska tecknen i kärlekens tecken? Vågar vi egentligen öppna den dörren som leder oss in i den magiska världen som handlar om kärlek – som i sagornas värld där prinsen får sin prinsessa och som lever lyckliga i resten av sina dagar? Vill vi leva som dem – egentligen om vi tänker efter? Försvinner inte kärleksmagin och drömmen om att leva lycklig i resten av sina dagar, om vi upptäcker de magiska stunderna som blir så speciella? Behöver vi inte ha en dröm om de speciella kärlekshändelserna för att kunna ha romantik och kärlek i vardagen som vanliga dödlingar?

För dig som vågar ta chansen att finna de små tecknen på de där magiska ögonblicken för att finna kärleksmagin, ger vi några tips på hur du kan finna magiska ögonblick i kärlekslivet.

Du behöver inte använda dig av trollkonster, tarotkort eller andra häxkonster. Det räcker med att visa äkta kärlek till den du har kär och förmågan att kunna visa äkta känslor.

Om du har en bra relation till din kärlek, så våga visa det utåt till din kärleks arbetskamrater. Skicka någon annorlunda gåva inför Alla hjärtans dag eller något annat tillfälle som ni vill fira – klä gärna ut dig till en kramgó nalle och kom till din kärleks jobb och sjung en kärlekssång. Choklad och blommor är romantiska presenter som är allt för vanligt, så detta är att rekommenderas att ge till din kärlek på morgonen.

Var lite galen och gör saker som du annars inte skulle göra. Ogillar du höjder – hoppa fallskärm med din kärlek, både att ge presenten och att utföra fallskärmshoppet visar du att du vill vara beroende av din kärlek och att du vill vara ett med din kärlek.

Dokumentera gärna händelser med din kärlek! Gör något speciellt med din kärlek – genom att följa din kärlek under exempelvis ett år med bilder och videodagbok kan du ge en speciell present som kan förgylla din kärlek med minnen. Om ni inte är tillsammans, kan du säga att du vill följa din kärlek genom ett skolprojekt eller annan anledning.

Ovanstående inlägg publicerades 2011-12-04 klockan 12:25. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter