Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Karolina Karlsson berättar
om en misslyckad dejt

Haha, min mest misslyckade dejt var jag inte ens med på… I tonåren sov jag ofta över hos min storasyster, och i samma trappuppgång bodde en kille som tydligen fattat tycke för mig, och trodde det var jag som bodde där, så han lade ner ett kärleksbrev och önskan om att träffas i brevlådan, och min syster blev ju smickrad, sen talades de vid på telefon, och han sa att han sett henne (fast det var jag) tidigare i dag med en hund ute… min syster tänkte inte på det utan trodde han tog fel, och sen när han kom visade det sig att det var mig han egentligen ville träffa. Men de drack kaffe tillsammans och pratade lite. Lite pinsamt. Han bad henne säga till mig att ringa upp honom, men jag var inte intresserad..

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-27 klockan 20:58. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter