Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Karolina berättar
om en misslyckad dejt
Jag och killen jag var kär i hade gått en runda på stranden. Så satte vi oss på en bänk och skulle precis kyssas för första gången och då spyr han rakt över mig. Anledningen till att han spydde var väl att han var nervös eller något men det förstörde dejten ganska rejält.
Karolina Karlsson berättar
om en misslyckad dejt

Haha, search min mest misslyckade dejt var jag inte ens med på… I tonåren sov jag ofta över hos min storasyster, advice och i samma trappuppgång bodde en kille som tydligen fattat tycke för mig, och trodde det var jag som bodde där, så han lade ner ett kärleksbrev och önskan om att träffas i brevlådan, och min syster blev ju smickrad, sen talades de vid på telefon, och han sa att han sett henne (fast det var jag) tidigare i dag med en hund ute… min syster tänkte inte på det utan trodde han tog fel, och sen när han kom visade det sig att det var mig han egentligen ville träffa. Men de drack kaffe tillsammans och pratade lite. Lite pinsamt. Han bad henne säga till mig att ringa upp honom, men jag var inte intresserad..

Karolina Karlsson berättar
om en misslyckad dejt

Haha, purchase min mest misslyckade dejt var jag inte ens med på… I tonåren sov jag ofta över hos min storasyster, cheapest och i samma trappuppgång bodde en kille som tydligen fattat tycke för mig, och trodde det var jag som bodde där, så han lade ner ett kärleksbrev och önskan om att träffas i brevlådan, och min syster blev ju smickrad, sen talades de vid på telefon, och han sa att han sett henne (fast det var jag) tidigare i dag med en hund ute… min syster tänkte inte på det utan trodde han tog fel, och sen när han kom visade det sig att det var mig han egentligen ville träffa. Men de drack kaffe tillsammans och pratade lite. Lite pinsamt. Han bad henne säga till mig att ringa upp honom, men jag var inte intresserad..

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-27 klockan 20:58. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter