Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Funderar ni också på det?
Livet? Timingen? Ödet?

Nog är det en stor gåta för oss alla, story more about ni vi tänker: är allt vi gör, advice upplever och känner ödet sen dagen vi föddes eller handlar det om sammanträffande? En fråga som jag jämt återkommer till, utan svar.

Om jag inte var sen 10 minuter hade mitt liv, min vardag varit annorlunda, eller hade samma saker inträffat igen men senare? Att jag träffade honom just där bara för att jag var sen, hade jag gjort det ändå om jag kom i tid? Har jag mina barndomsvänner bara för att jag började i samma skola som de, hade de funnits i mitt liv om vi gick på olika skolor? Var det en ren slump eller ödet som bestämt att det ska vara så som det är? Om jag flyttar utomlands och börjar jobba där, kommer jag fortfarande leva som jag gör eller ställs mitt liv om på noll?

Hur det än är så beror det kanske på HUR vi tänker och VAD vi väljer att tro på. Kanske finns ödet, en plan från dagen jag föddes till dagen jag dör. Det verkar nästan schemalagt i mina ögon. Det är min tro. Det kanske t o m är resultatet av ens vardag. Vissa händelser kanske är ödelagda andra bara slumpmässiga. Hur som helst så är det bästa man kan få en skola för framtiden. Något som vi alla kanske måste gå igenom vare sig det är ödet eller slumpen som avgör, men som förbereder oss för framtiden och vad som ska ske.

Katta StanicAtt lära sig är underbart, att värdesätta och uppskatta de människor i vår omgivning som gör livet roligt och värt att leva är att känna lycka, tack vare vad som än styr våra liv.

© 2009-03-29 Katta Stanic

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-22 klockan 11:16. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter