Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Kim funderar:
”Vet inte riktigt vad jag ska göra, jag har träffat en tjej rätt så mycket under två månader. Hon har haft en svår tid, för hennes ex var taskig mot henne under deras relation.

Jag har sagt vad jag tycker om henne och att jag tycker mer om henne som vän, så svarade hon med bara bra saker. Jag fick henne nästan att glömma sitt ex och att jag har alla de egenskaper som en fin pojkvän ska ha. Det finns någonting där mellan oss, men frågan är om det blir en relation av vänskap eller kärlek? ”


Krama Mig svarar:

Det känns bra att ni har en bra grund för en relation mellan er, som bygger på att ni vill och kan prata med varandra. Låt det utvecklas sakta men säkert, ni kommer själva märka om det stannar vid en vänskapsrelation eller om ni kan (och vill) bygga vidare och utveckla till en kärleksrelation. Lycka till! //Kramar från www.KramaMig.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-12-09 klockan 10:41. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter