Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Har du funderat på att vi alla har fördomar mot andra människor; mot människor som bor på exklusiva adresser eller som inte har något boende över huvud taget, vissa som ses som brats och andra som inte bryr sig om sitt utseende över lag? I alla relationer i vardagen möter vi alltid människor som inte når upp till våra önskemål, förväntningar och krav.

Lyssna på Jonas Gardells ”Nästan vackra” och tänk igenom det budskap som han har i sin text – kanske får du dig en fundering nästa gång du träffar människor på gatan… kanske inser du värdet hos andra människor och att de är minst lika vackra som du själv…. blir du fördomsfri eller ändrar du dina förväntningar på hur andra ska vara i vardagen? ”Kom och blunda med mig och ha överseende med mig, så ska jag ha överseende med dig!” kan vara någonting tänkvärt att beakta….

Tips: Tänkvärda citat och krönikor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-02-19 klockan 10:50. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter