Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Kramen kan användas i samband med kampanjer,
men ska i grunden vara gratis…


Kramen förenar människor
och det är något som alla kan både ge och ta till varandra i vardagen – oavsett om det är mellan två män eller två kvinnor, en vänsterpartist och en sverigedemokrat, en muslim och en kristen, en svart och en vit. Kramen är det effektivaste vapnet för att kunna skapa fred och frihet, både globalt och lokalt – för visst kramar du någon i skolan eller på arbetet, varför inte ge någon på tunnelbanan eller på stan?


Under måndagen, den 21 mars,
så är det Internationella Kramdagen som uppmärksammar kramen och dess betydelse i vardagen. Detta uppmärksammas på många platser i världen och i Sverige, bland annat genom aktiviteter och kampanjer som du kan delta i – Kramens dag och National Hug Day.


Kom i håg att du kan uppmärksamma
kramens och närhetens betydelse i vardagen alla dagar under året. Med Krama Mig´s Lyckokit kan du uppmärksamma din högsta önskan – om att krama mig nu!


Great days

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-01-20 klockan 10:11. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter