Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Tänk efter – när kramades du senast med någon? Var det innan du gick hemifrån i dag och gav en kram till barnen, partnern eller till djuren som ger dig en ovillkorlig kärlek?


Kramen är en symbolisk och praktisk handling för att visa kärlek och samhörighet till varandra och därför behöver vi kramas mer med varandra och ge kärleksförklaringar som ”jag älskar dig”.

Kramen är ett sätt att inleda en bra dialog i våra möten med andra människor – fysiska möten som är viktigt att ha, då vi i en högre grad väljer att ha kommunikation via digitala lösningar.

”Om kärlek vore ett berg, skulle jag klättra upp på det största och försöka se dig le”, sjöng Farid Mammadov i årets Eurovision Song Contest. Ett vackert och symbolsikt uttryck för att visa att man är beredd att gå hur långt som helst för den man älskar.

Filmatiserade musikaler beskriver ofta olycklig kärlek och kampen för att finna äkta kärlek mellan individer!

”Vad än som sker, jag dig älskar tills jag ej andas mer”
I Paris vid 1900-talets början förälskar sig den fattige författaren Christian i glädjeflickan Satine som blivit bortlovad till en hertig. Att Satine ska välja den äkta kärleken framför tryggheten med ekonomisk stabilitet och framtid i lyx är något som den äkta romantikern önskar, men bara de som ser musikalen får veta vad hon väljer och om hon väljer kärleken.


”Han kom till mig en natt som i en dröm, hans röst var manande men ändå öm”
I Fantomen på operan slits Christine mellan ett musikaliskt geni med ett vanställt ansikte och sin barndomsförälskelse Raoul. Vem som lyckas få hennes hjärta kan du säkerligen lista ut…

Att visa kärlek och omtanke kan göras på olika sätt och till dem som du bryr dig om. Det som är viktigt är att du visar kärlek och omtanke. Ett symboliskt och praktiskt sätt är att krama om någon när och kär.

Med kramen som vapen har vi bra förutsättningar till att ha en dialog med varandra i det verkliga livet. För dialogen är viktig för att utveckla relationen på ett sunt sätt och att visa vacker kärlek.

Att visa kärlek i vardagen med symboliska handlingar är viktigt, för livet kan ta en oväntad och plötslig vändning.


”The show must go on” är en låt av Queen som släpptes i oktober 1991. En månad senare avled sångaren Freddie Mercury.
Annika Petzäll skulle bara ut och uträtta lite ärenden den första september 2012. När hon kom hem på eftermiddagen, hade hennes son William Petzäll avlidit i en överdos.
Våra nära och kära kan försvinna utan att vi hinner visa vad vi känner för dem.

Kom ihåg att tänka till om vad och vilka som är viktiga för er i vardagen!
Kom ihåg att visa kärlek till era nära och kära varje dag.
Gör det genom att kramas – ett lätt sätt för att visa att ni älskar andra människor!
Kramen är ett bra sätt att visa att du bryr dig om andra människor.

Tänk devisen att ”en kram om dagen, är bra för magen” – visa att du bryr dig om det som är viktigt i livet och skapa dialoger i det verkliga livet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-10-07 klockan 07:51. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter