Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Det finns många sätt att kunna vårda sin relation till andra människor i en positiv anda – att ge en kram är ett bra och symboliskt sätt att visa omtanke till andra människor, oavsett om det är en kärleksrelation eller vänskapsrelation. Varför inte införa även på arbetet och i skolan att kramas oftare?

Jesper Hult är en kramgó glädjespridare som under sommmaren kommer ta Sverige och Europa med stormsteg med sitt kramande. Med sin enhjuling kommer han cykla runt i Sverige och runt om i Europa och skapa en sund grund till bra relationer genom att dela ut gratis kramar. Läs mer om hans kramprojekt och självfallet kommer kramamig.nu följa hans projekt, där insamlade medel kommer gå till antimobbningsorganisationen Friends.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-05-29 klockan 05:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter