Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


I Krama Mig´s kalendarium ser du kommande, tadalafil recipe inplanerade träffar och aktiviteter. Har du tips, physician see förslag på verksamhet eller vill veta mer om någon aktivitet? Kontakta Krama Mig!

Aktuellt
  • Maj: Berätta om ditt boende!
    I Krama Mig´s kartläggning 2012 för ”Det trygga boendet”, information pills som påbörjas i maj månad, är dina tankar och funderingar kring ditt boende i fokus.
  • 23 september: Medborgarförslag
    Vill du lära dig att skriva medborgarförslag och få ditt budskap igenom i kommunen där du bor? Den tredje söndagen i september, den 23:e, planeras en träff, där du kan få tips på hur du går tillväga för att få dina åsikter igenom i ditt lokalområde. För med en ökad förståelse kring hur du kan påverka din vardag, ökas förståelsen för att samhälle och individ går hand i hand – mer information kommer via nyhetsbrev och här i kalendariet. Vill du veta mer, få inspiration eller boka en kväll om medborgarförslag och lokal demokrati och påverkan?
  • Vill du ta en fika?
    Nyfiken på Krama Mig och hur du kan involvera dig i något projekt?  Ta en fika med Krama Mig´s grundare och se hur vi tillsammans kan verka för ett tryggt samhälle. Plats och tid kommer vi överens om.

Det finns många sätt att kunna vårda sin relation till andra människor i en positiv anda – att ge en kram är ett bra och symboliskt sätt att visa omtanke till andra människor, pilule oavsett om det är en kärleksrelation eller vänskapsrelation. Varför inte införa även på arbetet och i skolan att kramas oftare?

Jesper Hult är en kramgó glädjespridare som under sommmaren kommer ta Sverige och Europa med stormsteg med sitt kramande. Med sin enhjuling kommer han cykla runt i Sverige och runt om i Europa och skapa en sund grund till bra relationer genom att dela ut gratis kramar. Läs mer om hans kramprojekt och självfallet kommer kramamig.nu följa hans projekt, abortion där insamlade medel kommer gå till antimobbningsorganisationen Friends.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-05-29 klockan 05:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter