Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Jag skulle vilja ägna en stund åt att tacka mina vänner för att de finns. Det stöd och den värme de ger mig kan inte beskrivas med ord, men jag hoppas ändå att de förstår vad de betyder för mig.


Den jag umgås mest med
nuförtiden är Lättja. Min goda, underbara vän Lättja. Oh så många ljuvliga stunder vi har haft tillsammans! Vi försöker ses regelbundet, men ni vet hur svårt det kan var med det sociala umgänget i dessa stressiga dagar. Som tur är fungerar många av mina nära vänner bra ihop.


Lättja och Frosseri
umgås gärna i grupp och Frosseris kusiner Ben och Jerry och verkligen supertrevliga grabbar som med jämna mellanrum hänger på när vi ska ses. Vi har det himla mysigt ihop faktiskt. Det är verkligen den typen av vänner man kan vara sig själv tillsammans med.


Men man behöver ju
vänner som stöttar också, och i det läget kan jag alltid lita på girighet och avund, ett gift par jag känner och gärna umgås med. De lyssnar alltid och ger mig goda råd gällande det mesta som handlar om materiella ting och karriär. Även om de oftast går hand i hand känner jag mig aldrig som femte hjulet tillsammans med dem, vi liksom förstår varandra på ett sådant där skönt outtalat plan.


De har världens gulligaste unge,
Högmod, som ger en den där härliga känslan av att man klarar precis vad som helst. Avund och Girighet säger att utan Högmod skulle de aldrig våga ge sig på riktigt svåra saker. Ibland sitter jag barnvakt när Avund och Girighet ska ut och slå runt på stan och då brukar jag uppmuntra den lilla gullungens kreativa sida och plocka fram fingerfärg, modellera och allt möjligt skoj som Högmod kan göra olika skapelser av.


När jag känner för att hitta på
något skoj slår jag en signal till Lust, en gammal polare jag lärde känna i tonåren och som för det mesta är pigg på att hitta på något. Lust och Frosseri är ytligt bekanta med varandra och det skulle glädja mig oerhört om de ville fördjupa sin relation.

Kristin Baluch

Kristin Baluch


Till mina närmsta vänner
vill jag också räkna Vrede. Vrede har hjälpt mig genom många svåra stunder i livet. När det är riktigt, riktigt tungt kan Vrede ge mig den där extra orken att ta mig igenom en svår period.


Vi lärde känna varandra
på en kvällskurs i tallrikskastning för ett antal år sedan, en hobby vi båda känner passionerat för. Så tack alla ni underbara vänner i mitt liv. Ni vet vilka ni är.


//Kristin Baluch, fristående krönikör


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-11-18 klockan 09:35. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter