Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Kärleksfull romantikerVi är alla en mer eller mindre romantiker. Genom att ha en positiv inställning, shop kan du förgylla en dag med din älskade partner med kärleksfulla aktiviteter och upplevelser. Det spelar ingen roll om du är singel och vill ha dejting eller lever i en relation, pill utan du kan skapa minnesvärda upplevelser till dina nära och kära i vardagen. Här får du några tips på hur du kan vara kärleksfull och romantisk i vardagen och skapa vardagsromantik:

  • Ge frukost på sängen, illness tillsammans med blommor och levande ljus (kom i håg att ta det försiktigt med ljusen och släck dem, när ni inte är uppmärksamma eller är kvar i rummet). Sitt en stund och pratas vid – att ha tid att kommunicera med varandra i lugn och ro kan vara ovärderligt, för att kunna vårda relationen i en positiv anda.
  • Ge ett kort, där du skriver någonting personligt. En kärleksdikt eller ett par fina ord kan räcka långt.
  • Ge en blomma och en len puss och säg “jag älskar dig” viskat i din partners öra
  • Gör en personlig present som du ger bort; som ett inramat, fin foto – brukar vara minst lika uppskattat som tre röda rosor eller stor bukett blommor och choklad.

Ta vara på de dagar och helger som ni kan vara tillsammans och om ni har möjlighet att vara spontana och sporadiska, se till att överraska – för ibland blir det roligare om din partner eller när och kär inte hinner planera in någonting och inte vet vad som händer…

  • Bjud på spaweekend! Många ställen erbjuder spaupplevelser och förhoppningsvis finns det något ställe i ditt närområde som kan erbjuda spaaktiviteter under en helg eller under en hel- eller halvdag.
  • Bjud upp till bowling! Ibland kan vardagsaktiviteter vara minst lika värdefulla som romantisk middag och weekendpaket till London och bowling skapar genuin stämning, där ni umgås antingen helt själva eller tillsammans med vänner som ni bjuder in.
  • Picknickkorg! Packa ihop lite kyckling, sallad och lite Ramlösa eller vin i en korg, gå sätt er någonstans i er närmiljö och få tid att prata om saker och ting, så att ni kan komma varandra närmare.
Låt er inspireras av en romantisk underhållare

Romantisk underhållareMusik och upplevelser kan bidra till en kärleksfull stämning när ni vill skapa kärlek och romantik i er relation. Det finns många underhållare som kan bidra och förmågan att skapa en stämning som känns rätt – varför inte skapa ett blandband med kärlekssånger med Robbie Williams, Björn Skifs, Sonja Aldén och Håkan Hellström? Låt idéerna flöda och komponera ihop ert blandband med de kärlekssånger som betyder mest för er.

En helg för er själva

Kärleksfull, romantisk miljö

Om ni har möjlighet att åka i väg från vardagsstress och era vardagsaktiviteter finns det många romantiska städer att välja mellan – förutom de traditionella städerna som är magiskt underbara, som Rom, Paris och Venedig – så kan ni ha en weekend i Köpenhamn, Prag eller Stockholm! Välj gärna en plats där ni inte känner någon och ingen känner er och där ni kan bara vara och koppla bort all stress med mobiltelefon, dator och TV. Se på vacker natur och välj promenader i en vacker skog, där ni kan skapa mys tillsammans.

Vårda relationen väl

Våga ta hand om varandra väl! Du vet vad som är viktigast i dina relationer med dina nära och kära; som tillit, ärlighet, kärlek och förståelse för varandra. Det handlar i mångt och mycket om att kunna ha en öppen kommunikation och konstruktiv dialog med varandra och att ha förståelse för varandras brister och styrkor. Utveckla relationen och fördjupa er relation i en positiv anda, där ni har respekt för varandra.

Du är en kärleksfull romantiker och du vet hur du ska förgylla dina relationer väl. Se till att ta vara på de tillfällen som finns i vardagen för att skapa en kärleksfull stämning. Hur ska du skapa kärlek i dag?
”Sveriges mästerkock”, pill ”Leila bakar”, approved ”Den nakna kocken”, ”Tinas cookalong” – listan kan göras lång över mat- och bakprogram i TV. Det måste finnas ett visst intresse för mat och att bli inspirerad av hur man lagar mat, för varför skulle man annars se på när någon annan lagar mat?

Mat är nödvändigt för den mänskliga överlevnaden och glädje och underhållning är också viktigt för vårt välmående – kan det vara en tanke bakom att skapa ett matprogram – att underhålla med något som är nödvändigt för oss alla? För det kan väl inte så att TV-kanalerna vill nå ut med samhällsinformation med matprogrammen (det är bara kolla vad skvallerpressen skriver i samband med sändningarna med rubriker som”Favoritkocken i kummeltrubbel”)?

TV-kocken Paul Svensson

TV-kocken Paul Svensson

Det finns många så kallade TV-kockar – Mat-Tina, Leila Lindholm och Paul Svensson exempelvis – som släppt böcker och receptsamlingar, tack vare matlagningsprogram, och visst är det en bra marknadsföringskanal att kunna nyttja den genomslagskraft som TV som medium ger? Blir vi inspirerade av att se på när kändisar gör underhållning av någonting ont och gör vi på samma sätt som dem, när vi lagar mat i vardagen? Vad händer när TV-kameran inte är påslagen; vem lagar maten som kockarna säger att de har förberett? Gör de maten själva över huvud taget eller är de TV-kockar för att det ska se bra ut?

Mat skapar en upplevelse och kan föra samman människor i själva måltidslagningen och när den äts. Ställ dig frågan om du blir inspirerad av alla matlagningsprogrammen som finns och av de TV-kockar som tjänar pengar på att du köper deras böcker. Upplev gärna saker och gör det genom själv laga mat och baka bröd, i stället för att se på när andra lagar mat.

Tips:
0 Beställ din kokbok på www.bokus.se!

0 Matdagboken.se – när du vill veta vad du äter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-01-28 klockan 10:41. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter