Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Linda Zunigas barn

Linda Zunigas barn

”Åh min man är bäst på att piffa till i vardagen speciellt när jag är sur och trött. Om jag sövt barnen i vår säng och somnat bredvid dem brukar han försiktigt väcka mig och så inbjuder han mej till en romantisk natt på golvet!!!

Han har brett ut alla täcken och filtar han hittat i huset och tänt lite ljus och så ‘campar’ vi på golvet medan barnen sover sött i vår säng, det knäcker lätt en lyxig hotellsäng i alla fall för min del =)

Kram på dej min Walter, världens bästa make!”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-21 klockan 17:37. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter