Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Lisa funderar:
”Hej, jag och min kille har vart ihop i snart ett halvår nu. Men det är såhär, han följer ett antal så kallade ”glamormodeller” på Facebook. Jag själv tycker att det är jobbigt, för jag känner mig inte alltid uppskattad på grund av det. Min fråga är om jag för känslig eller hur ska jag göra? Jag känner mig så tjatig som tar upp det och jag vill verkligen inte att han ska tro att jag inte litar på honom eller så, för det gör jag… //Lisa”


Krama Mig svarar:

Om du känner att det är ett problem att din pojkvän följer någon, oavsett om det är en modell, kändis, ex-partner eller någon annan på Facebook, gäller det att du tar upp detta med honom. För om du inte tar upp problem, så kan ni inte lösa detta – med en öppen kommunikation i er relation, så kan ni förändra och förbättra saker och ting, så att båda känner sig tillfredsställda till 100 % i relationen. Genom att prata om saker och ting, så kan ni utveckla relationen, så att båda känner sig stimulerade – oavsett om det handlar om Facebook, städning i hemmet eller hur ni agerar i olika sociala sammanhang. Tipset är helt enkelt; prata, prata och prata! Lycka till! //Kramar från www.KramaMig.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-03-17 klockan 12:13. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter