Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Med dina underbara ögon
och underbara röst
Blir du kärlekens röst
Dig ska jag alltid älska
För det finns andra tider man alltid splittras

Lina
Lisa berättar:
”Hej, ailment   jag har lite funderingar.  Jag och min partner står och trampar och kommer ingenstans. Jag får honom inte att förstå hur jag menar med olika situationer. Vet ej hur jag ska gå till väga och behöver råd och tips. Vi har en dotter som är 19 mån och som har en kronisk sjukdom. Vi är alltid stressade uppe i varv. Jag älskar honom så mycket, advice men orkar inte ha det så här längre. Lisa”

Krama Mig svarar:
Att kunna kommunicera i en relation är viktigt och det gäller att kunna vara på ”samma nivå”, så att alla i relationen förstår orden, både det som sägs och det som inte sägs. Det verkar som att det du säger inte når fram till honom och/eller att han missförstår det du säger. Genom att vara tydlig med vad du säger och menar, kan du förbättra möjligheterna till att nå fram till honom. Förslagsvis försöker ni gå till någon utomstående som vill och kan förstå er situation, någon som kan kognitiv beteendeterapi (till vardags benämnd KBT). Om du verkligen vill satsa på relationen, både för din egen skull och för barnet och din partners skull, så satsa på att få hjälp så att ni kan kommunicera på ”samma nivå” och nå fram till varandra i er relation. Lycka till! Kramar från Krama Mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-08-13 klockan 05:35. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter