Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Män för jämställdhet

Män för jämställdhet får Lyckokram för sitt sätt att belysa problematik

”Organisationen Män för jämställdhet arbetar aktivt för att belysa problematiken kring de sociala normer som finns i samhället för manlighet och att de inte alltid behöver stämma överens med verkligheten. Det går att förändra livsvillkoren för både kvinnor och män genom en fungerande jämställdhet”.

Därför fick Män för jämställdhet Krama Mig´s Lyckokram i juni 2009. Vi tycker att det är ett utmärkt exempel att det finns organisationer som uppmärksammar att jämställdhetspolitiken behöver involvera båda könen och att både kvinnor och män behöver samverka för att engagemang och förutsättningar för jämställdhet – och därmed ett mer humant samhälle – skapas.
Fryshusets nätvandrare

Fryshusets Nätvandrare får lyckokram för sitt nätengagemang

”Fryshuset ser till att trygghet för alla finns på alla de ställen där människor befinner sig. Mobbning – fysiskt eller psykiskt – får inte förekomma bara för att det inte sker ”face to face”, order därför är det bra att det finns människor som finns som stöd även på nätet.”

Därför fick Fryshusets nätvandrare Krama Mig´s Lyckokram i maj 2009. Vi tycker att det är ett utmärkt exempel att verka där människor finns och Fryshusets Nätvandrare, abortion precis som Fryshusets övriga verksamheter, tar tillvara på de möjligheter som finns för att se det positiva bland unga individer för att vara delaktiga i engagemang för att den trygga uppväxten ska finnas för alla.

Ovanstående inlägg publicerades 2011-12-17 klockan 11:47. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter