Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «En glädjefull ledighet önskas till Dig
från Krama Mig och sprid glädje till nära och kära – varför inte med ett kuddkrig? Ta hand om dig under jul– och nyårshelgerna.
Jakob Öqvist och Zanyar Adami

Jakob Öqvist och Zanyar Adami får lyckokram
för gott arbete för ett humant samhälle


I november 2009
fick komikern Jakob Öqvist och krönikören Zanyar Adami Lyckokram för sina goda arbeten för att skapa ett mer humant samhälle.


Jakob Öqvist fick Lyckokram
för att han genom sitt yrke sprider glädje i vardagen till andra människor och med glädje finns förutsättningar till att skapa trygghet för både sig själv och andra runt omkring sig. Det är inte många komiker som lyckas ge glädjen ett ansikte.


Zanyar Adami fick Lyckokram
för sitt goda arbete att skapa opinion och debatt för ett mer jämställt och jämlikt samhälle och han viker sig inte för att säga sin mening om diskriminering, stomach oavsett om det sker i Sverige eller utomlands. Adami var med och grundade tidningen Gringo och har skapat sig ett gott rykte för sitt arbete mot fördomar i samhällets alla korridorer.


Vi tycker att det är bra
med olika sätt att skapa trygghet och debatt kring känsliga ämnen och det är därför Jakob Öqvist och Zanyar Adami är värda en lyckokram.

Ovanstående inlägg publicerades 2011-12-17 klockan 11:48. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter