Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


here see Friends” src=”http://kramamig.nu/wp-content/uploads/2012/08/sara_damber.jpg” alt=”Sara Damber, advice illness Friends” width=”99″ height=”148″ /> Sara Damber, Friends


En lyckokram går till Sara Damber
som grundade den ideella organisationen Friends, som har utbildat över 28 000 kompisstödjare och fortsätter att växa och att göra gott i samhället!


Sara Damber nominerades
av Kristina Gustafsson till att få Krama Mig´s Lyckokram med motiveringen att ”hon (Sara Damber) blev mobbad som ung och valde att vända det till att vara en eldsjäl för utsatta av mobbing”.

Kristina Gustafsson

Kristina Gustafsson


Både Kristina Gustafsson och Sara Damber
kommer få ett lyckokit från Krama Mig. Det är viktigt att ett gott och sunt arbete och ideellt engagemang för en trygg uppväxt uppmärksammas och värdesätts. För det gäller att uppnå ett humant samhälle med tryggheten som grund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-08-15 klockan 07:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter