Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Maja funderar om hur hon kan få uppmärksamhet av en kille som hon är intresserad av:

”Hej, jag tycker om en kille som går i min parallellklass, och vet inte om han kanske har känslor för mig?

Vi ses i skolan varje dag, då jag har många lektioner i hans arbetslag, och vi får ofta lång ögonkontakt (om jag inte tittar bort). Vi träffas ibland med ca 5-6 vänner och då har vi ”connection” om man kan säga så. Han är bara så urgullig och söt, samtidigt som han är snäll och omtänksam. Jag vill veta hur jag kan antingen få honom att bli intresserad av mig eller få tips om att försöka få fram det ur honom, om han har känslor för mig. Tack på förhand!”


Krama Mig svarar:

Alltid kul att känna känslor för en annan individ, att kunna kommunicera öppet med varandra är ett råd som Krama Mig ofta rekommenderar i alla relationer. För utan en öppen kommunikation, går det inte att utveckla relationen på något sätt som är i en positiv riktning – börja prata med honom om väder och vind och se vart ni kan landa till slut. För du vill veta om han har känslor för dig – det får du veta genom att ha en dialog med honom direkt. Lycka till! //Kramar från www.KramaMig.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-03-14 klockan 06:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter