Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Mandy funderar kring kärlek:
”Hur vet man om man är kär i någon? Eller hur vet man om… man verkligen gillar någon?”

Att vara förälskad kan vara så underbart...

Att vara förälskad kan vara så underbart…


Krama Mig svarar:

Kärlek är något magiskt underbart! För de allra flesta känns det inombords när man är kär – en del beskriver det som att ha fjärilar i magen, andra som att det vet man när man väl möter personen.

Hur har det varit för dig när du fått speciella känslor för någon? Blir du blyg eller känns det som att du pratar för mycket om saker som du vanligtvis inte pratar om? Känns det som att du blir varm inombords eller blir du röd i ansiktet? Det finns säkerligen tillfällen som du känner att det finns speciella känslor för någon annan person. Se till att du tar tillvara på dessa på ett positivt sätt och våga chansa – för att vara kär och galen är något som är bra och kan leda till en varaktig relation. Så våga känn känslor, få dejtingtips och se till att ta hand om människor som du har känslor för! //Kram www.KramaMig.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-10-24 klockan 06:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter