Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Maria har några frågor om bra skick när det gäller nätdejting:

”Ibland blir det så att man inte är intresserad av någon eller är osäker på om man är intresserad – bör man meddela sig då eller inte om man ex vis vart på en dejt eller vill avsluta mailkontakten? Jag brukar göra det, och oftast tas det emot positivt men lika ofta så stänger personen bara av (kanske blockar en eller inte svarar). Det känns tråkigt och tar energi – men kan det vara så att en del trivs bättre med att man inte skriver någonting alls, utan bara låter det rinna ut i sanden…? Hur bör man göra?

Sedan undrar jag angående att träffa fler samtidigt – är det ”good manners” så länge man inte inleder något romantiskt/fysiskt om man träffas ex vis 2-3 gånger? Jag tycker om att ta tid på mig att lära känna någon, och ibland råkar det bli så att man har två trevliga kontakter samtidigt. Vet fler som har varit i samma situation och blir rådvilla.

Sedan undrar jag om det är vanligt att man inte hörs av mellan det att man har bestämt en träff eller om det helt enkelt är så att personen inte är intresserad?

/Maria”

Krama Mig tänker till:
I alla relationer gäller det att bemöta andra på sådant sätt som du själv vill bli bemött, detta även vid dejting på nätet. Vid nätdejting via en dejtingsajt är förhoppningsvis målet att finna en evig kärlek och någon som du känner dig trygg med och vill leva resten av ditt liv med. Ibland kan det kännas som att du träffar någon som du känner att det inte kan vara din drömprins och då gäller det att försöka avsluta och gå vidare på ett bra och snyggt sätt – för du vet aldrig om och när du träffar denna person vid tillfälle i något sammanhang framöver…

Känner båda att det inte känns 100 % rätt och avslutar på bra sätt, så säg det rakt ut på ett bra sätt, som ”det var trevligt att träffas och vi hittar säkerligen våra drömprinsar någon dag på var sitt håll”.  Det är bra att du meddelar direkt till den du har dejtat att du vill avsluta kontakten, för då undviker man också eventuella tveksamheter – för du vet aldrig hur den andre uppfattar er dejt!

Var bra klädd vid din dejt

Var bra klädd vid din dejt

Att träffa flera samtidigt är inte allt för ovanligt – vissa vill vara så ”effektiva som möjligt” i sin färd att träffa drömprinsen. Om du är seriös och verkligen vill finna någon att leva med för resten av ditt liv, kan det vara till en fördel att avvakta med att ha sex på tredje dejten eller så och endast ha det först när du vet att detta är en potentiell kandidat som din drömprins. Ett bra dejtingtips är att vara bra klädd vid din dejting kan också visa tecken på att du tar detta seriöst. Detta är dock någonting som är upp till var och en och du kan märka detta från början om din dejtingpartner dejtar flera samtidigt under en intensiv period – och det ska mycket till om denne bestämmer tid utan att komma eller höra av sig inför dejten, då är det bättre att du satsar din tid på någon som engagerar sig i dig i stället för andra saker.

Lycka till och hör gärna av dig om hur det går för dig i dina relationer! /Många kramar från www.KramaMig.nu

Tips:
Läs gärna mer om sunda relationer i vardagen och om relationstips som skapar bra förutsättnignar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-04-14 klockan 09:27. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter