Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Det var i oktober jag kom att tänka på det – själsfrände. Jag hade legat sjuk i flera dagar och bestämde mig för att kolla på ett avsnitt av Sex and the city. De tog upp ämnet Själsfrände och jag ställde frågan till mig själv; finns det själsfränder och finns min därute? Kanske, approved men jag har svårt att tro det.

Alla drömmer väl om att någon gång i livet finna sin själsfrände. Men hur många av oss vet vad en själsfrände är? Svar: När du träffar din själsfrände så har du en stark känsla av samhörighet även om ni inte känner varandra. För ni känner lycka både i hjärtat och i själen, troche allt känns rätt. Personen är speciellt utvald för att passa just dig. Även fast kärleken mellan själsfränder alltid är ömsesidig så kan det också vara störande. Ibland blir det kanske inte som man tänkt sig, själsfränden liknar inte idealbilden som man har.

Vad gör det om man inte har någon själsfrände? Meningen med livet är att leva det. Och visst ingår kärlek i livet, fast måste själsfrände ingå i ett förhållande? Jag tycker inte att man ska leta efter sin själsfrände, finns det en så dyker han eller hon upp.

Jag sitter i soffan, ser slutet av Sex and the city. Carrie är deppad över att hon inte har en man, ingen själsfrände fast hon inte tror på det. Charlotte säger till Samantha, Miranda och Carrie: ”Varför kan vi inte vara varandras själsfränder? Och sen kan männen vara de här snubbarna som vi kan ha roligt med?” Ett av de bästa citaten och tipsen man kan tänka sig när man sitter deppad eller över att inte ha en själsfrände eller en partner. Det behöver faktiskt inte vara en kärlekspartner som är en själsfrände, det kan lika gärna vara en kompis eller flera.

Deppa inte för att du aldrig hittar den rätta. Han eller hon dyker upp när man minst anar det. Leta aldrig efter din själsfrände, då hittar du aldrig personen.Lev i nuet och se vad som händer. Det ska jag göra i alla fall!

© Maria Strömqvist
Många har en vän som man gör allt med och berättar hemligheter för. En bästa kompis. Men ibland kan det vara så att man glider ifrån varandra efter några års vänskap. Man kanske skaffar sig en ny bästa vän och plötsligt visar det sig att man har fått en vän för livet.

Visst är det okej att ha flera bästa kompisar eller att inte ha någon alls, visit this men det är aldrig fel att byta bästa vän. Många anser att om två personer är bästa vänner och den ena hör av sig mindre och sen inget alls så är det taskigt. Har man blivit bästa kompisar kan man inte byta efter någon månad. Jag tycker inte att det är fel med det. Kamrater kan glida ifrån varandra och sen är det inget mer med det. Man skaffar sig nya intressen som inte är gemensamma. En dag kanske det kommer en person som blir en vän för livet. Jag har haft jättemånga bästa kompisar under mitt 20-åriga liv och jag kommer garanterat att träffa nya. De gånger jag skaffat nya kompisar som jag blivit bästa vän med har jag utvecklats som person. Jag börjar gilla nya saker som jag inte ens tänkt på förr.

När jag träffade min nuvarande bästa kompis bestämde vi oss för att börja dansa, dosage och i dag älskar jag det. Jag har även mognat mer som person efter varje kompis och lärt mig nya saker. Jag är sugen på att skaffa nya kamrater och det är alltid roligt att lära känna någon ny person, visit även om det inte blir en bästa kompis. Jag har haft skoj med vänner som inte varit min bästa kompis. Det kan vara en skolkamrat som man har jätteroligt tillsammans med, eller mina vänners vänner. Ibland kanske den ena kamraten börjar sakna sin gamla vän och kanske blir det de som gör allt tillsammans igen, som i gamla tider. Bada på kvällarna, tälta och försöka att hålla sig uppe i ett dygn. Lite konstiga saker som man gjorde förr och vill uppleva igen. Livet handlar om så mycket.

Maria StrömqvistGå vidare, träffa nya kompisar och kanske hitta tillbaka till varandra!

© Maria Strömqvist

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-22 klockan 16:40. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter