Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Många har en vän som man gör allt med och berättar hemligheter för. En bästa kompis. Men ibland kan det vara så att man glider ifrån varandra efter några års vänskap. Man kanske skaffar sig en ny bästa vän och plötsligt visar det sig att man har fått en vän för livet.

Visst är det okej att ha flera bästa kompisar eller att inte ha någon alls, men det är aldrig fel att byta bästa vän. Många anser att om två personer är bästa vänner och den ena hör av sig mindre och sen inget alls så är det taskigt. Har man blivit bästa kompisar kan man inte byta efter någon månad. Jag tycker inte att det är fel med det. Kamrater kan glida ifrån varandra och sen är det inget mer med det. Man skaffar sig nya intressen som inte är gemensamma. En dag kanske det kommer en person som blir en vän för livet. Jag har haft jättemånga bästa kompisar under mitt 20-åriga liv och jag kommer garanterat att träffa nya. De gånger jag skaffat nya kompisar som jag blivit bästa vän med har jag utvecklats som person. Jag börjar gilla nya saker som jag inte ens tänkt på förr.

När jag träffade min nuvarande bästa kompis bestämde vi oss för att börja dansa, och i dag älskar jag det. Jag har även mognat mer som person efter varje kompis och lärt mig nya saker. Jag är sugen på att skaffa nya kamrater och det är alltid roligt att lära känna någon ny person, även om det inte blir en bästa kompis. Jag har haft skoj med vänner som inte varit min bästa kompis. Det kan vara en skolkamrat som man har jätteroligt tillsammans med, eller mina vänners vänner. Ibland kanske den ena kamraten börjar sakna sin gamla vän och kanske blir det de som gör allt tillsammans igen, som i gamla tider. Bada på kvällarna, tälta och försöka att hålla sig uppe i ett dygn. Lite konstiga saker som man gjorde förr och vill uppleva igen. Livet handlar om så mycket.

Maria StrömqvistGå vidare, träffa nya kompisar och kanske hitta tillbaka till varandra!

© Maria Strömqvist

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-22 klockan 16:40. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter