Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Hur svårt kan det vara att träffa en partner som man verkligen trivs med? Oerhört svårt enligt min mening. Eller är det bara jag som är för kräsen? Men borde man inte vara det? Eller?

Visst ska man ge förhållandet en chans, men om man känner NEJ direkt… då borde man väl dumpa killen och gå vidare? Även fast han är supertrevlig och fin. Nu sitter jag inte och deppar över att jag inte har någon partner, absolut inte. Jag trivs verkligen med att vara singel och jag vill definitivt inte bli kär. Jag vet att många av er tänker att kärlek är det bästa som finns. För mig är det inte så, inte just nu. Kärlek tar kål på mig, därför att:

– Jag ständigt kollar på mobilen för att se om jag fått något sms.
Om jag inte fått något kallar jag han för gubbjävel och går runt och surar. Tänker på vad han gör eftersom han inte har hört av sig. Det värsta jag vet är om jag har hört av mig och det tar timmar innan han ringer upp eller svarar på mitt sms. Då är mitt humör inte på topp.

– Jag gå runt och tänker på han hela tiden.
Jag vill kunna ägna min tid åt annat, inte bara på honom. Men självklart finns det ju fördelar med att dejta eller ha ett förhållande:

– När jag dejtar en kille och får söta sms skriker och hoppar jag av lycka. Ligga i soffan och mysa samt kolla på någon bra film. Att dejta en kille och inte flera….eller vänta nu, det var en nackdel. Jag har svårt att få komplimanger men får jag det så bevisar det att det är en bra kille jag träffar.

Jag och en arbetskollega pratar nästan alltid om killar på jobbet. Oftast kommer det frågor som ”Varför hör han inte av sig?” eller ”Nej, nu är han för på. Måste han skriva sådär? Han behöver inte höra av sig sju gånger om dagen”. Det är alltid något man grubblar på i en relation. Egentligen ska man ju bara vara nöjd. Inte tänka för mycket. Killen/tjejen har en anledning till varför hon eller han inte har hört av sig, eller varför personen alltid hör av sig. Förr hade jag alltid regeln att om jag hade hört av mig sist, då är det killens tur. Det har jag skippat. För varje gång jag har hört av mig först så har killen blivit jätteglad. Allt grubblande tar kål på en. Dags att sluta.

Maria StrömqvistJag är 21 år gammal och börjar redan få en kris i mitt liv när jag tänker på alla jag känner som har skaffat familj. Men. Jag har hela livet på mig att hitta en man. Varför stressa? Ha roligt istället och njut av livet. Och jag tänker njuta av att vara singel.

© Maria Strömqvist

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-22 klockan 16:12. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter