Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


När går gränsen för otrohet? En kram, en kyss eller sex? Vi är alla olika när otrohet kommer på tal. Vissa tycker att en puss på munnen räcker för att vara otrogen.

Ämnet kom på tal igår när jag, Marina och Inna diskuterade vad otrohet var. Inna är personen som inte är svartsjuk av sig medan jag själv är 80 % svartsjuk. Vi var alla överens om att killen måste ha en väldigt bra anledning om vi skulle förlåta honom. Var det ett hångel på fyllan och som han verkligen, verkligen ångrar till 110 procent…. kanske. Men det är som Marina säger, om han säger att han var för full så är det ingen anledning. ”Öh, men jag var så jävla full, det betydde inget och jag ångrar mig verkligen”. Skulle du komma med samma anledning om du hade dödat någon? Skulle inte tro det.

För mig går gränsen om min pojkvän kysser någon, och om jag ska förlåta honom måste han ha den bästa anledningen som finns i världen och ångra sig till 200 procent. Han ska göra allt för att få tillbaka mig. Jag är hård och jag är svartsjuk och jag tolererar inte otrohet.

Om killen eller tjejen varit otrogen och inte berättade något, och om du på något vis hade fått reda på det. Hur skulle du göra? Berätta, eller hålla det inne? Skulle du kunna leva med en lögn i kanske resten ditt liv, och skulle din partner det? Du älskar honom eller henne hur mycket som helst och vill verkligen inte förlora förhållandet och din partner känner likadant. Vågar du berätta att du vet? Vågar du riskera något?

Jag skulle berätta, berätta allt jag visste. Först låta honom förklara sig och sedan göra slut. För vem vill ha ett falskt förhållande?

Maria StrömqvistJag tycker att man bör dumpa sin partner om han eller hon varit otrogen. Kan man inte hålla sig till en så har man inte tillräckligt med känslor till sin partner. Han eller hon blev intresserad av en annan. Vill man inte att sin pojkvän/flickvän bara ska vara intresserad av bara dig. Ingen annan. Det ska bara finnas en. Och det är du.

© Maria Strömqvist

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-22 klockan 16:15. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter