Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Maria StrömqvistJag har skrivit om internetdejting förr och jag tänker göra det igen. Då var jag medlem i tre dagar, nu ska jag testa i 31 dagar. Jag tror fortfarande inte på det, men jag ska testa och se. Finns det någon kille som verkar intressant på en dejtingsajt? Och någon för mig? Hittills har jag fått cirka tio meddelanden och ingen verkar intressant, alla är lika desperata.

”Hej hej! Söker du en man att träffa lite då o då kravlöst o busa med o bli bortskämd med presenter? Kan det vara ngt för dig?”

Jag undrar verkligen hur det här kommer att sluta eftersom jag är så skeptiskt till det. Kanske måste jag sluta att vara det. Men jag gillar verkligen inte dessa meddelanden. Usch.

Har en arbetskompis som i någon vecka har träffat en kille från en dejtingsajt. Det verkade bra från början men nu börjar jag tvivla, lite skum är han.

Hur står det egentligen till med tjejer på dessa dejtingsajter? Är de lika desperata? Skickar de cirka 15 mejl varje dag? Eller sitter de och väntar på att någon ska skicka ett meddelande till en?

Jag har många frågor och jag hoppas att under dessa 30 dagar (om jag nu kan hålla ut) få något svar.

Vad tror ni? Kommer jag att hålla ut?
©  Maria Strömqvist

Du får gärna citera denna krönika om du anger
Maria Strömqvist och www.KramaMig.nu som källa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-28 klockan 08:20. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter